top of page
Weegschalen voor in de werkplaats

WEEGSCHALEN EN GEIJKTE WEEGSCHALEN VOOR BAKKERS, PATISSIERS, CHOCOLATIERS

Van inox bakkersweegschalen tot digitale weegschalen.

Weegschalen voor in de werkplaats

Om de smaak en kwaliteit te garanderen waarvoor u als bakker, patissier of chocolatier bekend staat, kan een betrouwbare weegschaal niet ontbreken. Met onze professionele digitale weegschalen en bakkersweegschalen kunt u al uw ingrediënten zorgvuldig afwegen in de juiste verhoudingen. De weegschalen zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor u een perfecte hygiëne in uw werkplaats of atelier kunt waarborgen.

Rhewa weegschalen

Geijkte weegschalen voor in de winkel

Wij bieden ook geijkte weegschalen aan voor in de winkel, gekeurd, gecertificeerd en verzegeld zijn door een erkend keurder. Zo bent u zeker van uw zaak als u in de winkel producten 100% nauwkeurig dient te af te wegen voor uw klanten.

Rhewa weegschalen

De Smedt Bakkerijmachines vertrouwt op Rhewa weegsystemen die we in verschillende modellen aanbieden en hun nauwkeurigheid en duurzame kwaliteit al ontelbare keren bewezen hebben. Deze weegschalen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de levensmiddelenindustrie. Rhewa weegschalen zijn bovendien uitgerust met grote, heldere, makkelijk af te lezen displays, voor een duidelijk zicht op het actuele gewicht.

Digitale weegschaal 4-8-15 kg

Digitale weegschaal 30 kg

Digitale weegschaal 60 kg

Bakkersweegschaal inox

achtergr1.jpg

Contact

Meer weten over onze weegschalen voor de werkplaats of geijkte weegschalen voor in de winkel? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

achtergr1.jpg
bottom of page