top of page
achtergr9.jpg

INOX MEUBILAIR VOOR BAKKERS, PATISSIERS EN CHOCOLATIERS

Van werktafels tot kasten in inox.

Waarom kiezen professionals voor inox meubilair?

De Smedt Bakkerijmachines is de specialist in inox meubilair voor bakkers, patissiers en chocolatiers. Waarom precies inox? Meubilair in inox of RVS (roestvast staal) is onmisbaar in bakkerij, patisserie of chocolaterie: Natuurlijk is inox uiterst duurzaam, maar het materiaal zal ook niet roesten en is niet poreus, waardoor het makkelijk te reinigen is en perfect hygiënisch kan blijven. Bovendien is inox een slechte warmtegeleider, waardoor u potten en pannen van het fornuis rechtstreeks op de werktafel kunt zetten. Inox heeft ook geen effect op smaak, kleur en geur van voeding.

inox meubilair

Inox werktafels en spoeltafels

Alles begint bij een degelijke werktafel, voor een maximum aan hygiëne en gebruiksgemak. Onze inox werktafels en spoeltafels zijn in meerdere modellen leverbaar en worden gemaakt uit hoogwaardig materiaal, met een zeer lange levensduur. We beschikken in ons assortiment over inox werktafels met een werkblad in beuk, inox of marmer Jasberg met schuiven of schuifdeuren.

Inox kasten en rekken voor brood, platen en grondstoffen

Op zoek naar geschikte broodrekken, meelwagens, grondstoffenrekjes, platenwagentjes of platenrekken in uiteenlopende formaten? Of een inox kast om uw schoonmaakmateriaal of andere producten veilig en netjes in op te bergen? De Smedt Bakkerijmachines biedt een uitgebreid assortiment aan inox kasten en rekken op maat van elke klantenbehoefte.

Inox handwasbakjes

Hygiëne is een van de voornaamste aandachtspunten in elke zaak waar voeding aan te pas komt. Bij De Smedt Bakkerijmachines vindt u handige inox handwasbakjes in verschillende groottes die ook handenvrij kunnen bediend worden.

inox wastafels

Werktafel inox - werkblad inox, schuifdeuren

Werktafel inox - werkblad beuk, schuifdeuren

Werktafel inox - werkblad beuk met schuiven

Werktafel inox - werkblad Jasberg

Grondstoffenwagen

Spoeltafel inox

Meelwagen

Handwasbakje inox

Inox broodrek

Inox platenrek 60x80 cm

Inox platenrek 40x60 cm

Grondstoffenrekje

Inox platenwagentje

Inox kast

achtergr1.jpg

Contact

Vind het geschikte inox meubilair voor uw zaak bij De Smedt Bakkerijmachines, contacteer ons meteen voor meer informatie!

achtergr1.jpg
bottom of page