top of page
Apparaten

APPARATEN VOOR BAKKERIJEN, PATISSIERS, CHOCOLATIERS

Van wafelijzers tot biscuitapparaten

Apparaten voor professionals

Naast bakkerijmachines hebben we ook andere apparaten in ons assortiment die het werk van bakkerijen, patissiers en chocolatiers aanzienlijk kunnen vergemakkelijken of verbeteren. Denk maar aan mixers, wafelijzers, pannenkoekenplaten, biscuitapparaten en vetbakapparaten. Ook voor bakkerijmachines, ovens, inox meubilair, materieel en weegschalen bent u bij ons aan het juiste adres.

Apparaten voor professionals

Robot Coupe & Dynamic

Sauzen, emulsies of andere culinaire bereidingen worden in een handomdraai klaargemaakt met de Robot Coupe & Dynamic cutters, mixers en kloppers die we voor u in verschillende uitvoeringen beschikbaar hebben, met variabele snelheden.

Wafelijzers van Luxinox

Het Luxinox wafelijzer is uiterst gebruiksvriendelijk, onderhoudsvriendelijk en efficiënt om de perfecte gelijkmatige en traditionele Brusselse wafels te bakken. Deze wafelijzers zijn vervaardigd uit roestvrij staal en gietijzer, met gegarandeerd een lange levensduur, ook bij intensief gebruik. We hebben ze in verschillende modellen.

Pannenkoekenplaten Luxinox

Dankzij de pannenkoekenplaten van Luxinox slaagt u er keer op keer in om mooie pannenkoeken te bakken. Deze pannenkoekenplaten zijn in meerdere modellen leverbaar.

Biscuitapparaten en vetbakapparaten

Ook voor professionele biscuitapparaten en vetbakapparaten kunt u bij ons terecht.

Pannenkoekenplaten Luxinox

Klopper

Mixer

Mixer

Mixer

Robot Coupe Cutter

Wafelijzer

Wafelijzer Lackmans

Pannenkoekenplaat

Biscuitapparaat

Vetbakapparaat

achtergr1.jpg

Contact

De perfecte apparaten die u helpen om van uw bereidingen een lekkernij te maken? Aarzel niet contact met De Smedt Bakkerijmachines op te nemen!

achtergr1.jpg
bottom of page