top of page
foto20.jpg

MATERIEEL VOOR FOORREIZIGERS

Van suikerspinmachines tot drageerketels.

Suikerspinmachines

Onze suikerspinmachines laten toe om met een eenvoudige bediening in recordtempo suikerspinnen te draaien op kermissen, events of feesten, zodat u de rij met klanten kort kunt houden. Ze kunnen snel en efficiënt gedemonteerd en gereinigd worden. Wij kunnen meerdere modellen leveren.

Wafelijzers

Drageerketels

Voor het coaten van lekkernijen zoals noten en vruchten met een laagje suiker of chocolade hebben wij drageerketels in verschillende modellen beschikbaar. Met onze drageerketels kunt u vlot dunne, gladde lagen creëren.

Wafelijzers

De perfecte traditionele wafels (Brusselse, Luikse, Lackmans,...) verkrijgt u in een handomdraai met onze Luxinox wafelijzers: kwaliteit verzekerd en makkelijk in gebruik en onderhoud. We bieden meerdere modellen in wafelijzers, op maat van uw behoeften.

Kookketels

Onze kookketels worden vooral ingezet om deze foor- of kermistraktatie in te bereiden: een krokante pomme d’amour, ook bekend als liefdesappel, snoepappel, candy apple of suikerappel. In een handomdraai tovert u de mooiste appels in een felrood karameljasje tevoorschijn.

kookketels - pomme d'amour

Wafelijzer

Wafelijzer Lackmans

Suikerspinmachine

Kookketel

Drageerketel

achtergr1.jpg

Contact

Meer weten over onze suikerspinmachines, drageerketels, wafelijzers, kookketels of ander materieel voor de foorreiziger? Neem meteen contact met ons op!

achtergr1.jpg
bottom of page