top of page
Betrouwbare warmeluchtovens en microgolfovens

PROFESSIONELE OVENS VOOR BAKKERIJ EN PATISSIER

Ovens, warmeluchtoven, gasvuren en inductiekookplaten voor de professional.

Betrouwbare warmeluchtovens en microgolfovens voor elke werkplaats

Wanneer u als bakker of patissier druk in de weer bent, wilt u kunnen rekenen op snelle en betrouwbare ovens waarop u dag in dag uit kunt vertrouwen en die blijven presteren, ook tijdens piekmomenten. De Smedt Bakkerijmachines is gespecialiseerd in warmeluchtovens en microgolfovens voor bakkers en patissiers, met slimme oplossingen van installatie tot bediening. Zo beschikken onze ruimtebesparende microgolfovens over een korte opwarmtijd en zorgen ze voor een constant eindresultaat, zonder in te binden op kwaliteit en smaak.

Gasvuren van topmerken

Gasvuren van topmerken

Wij bieden Traitogaz – Morice en Sofinor gasvuren, robuuste en uiterst duurzame roestvrijstalen kooktoestellen waar kwaliteit, hygiëne, veiligheid en ergonomie voorop staan. Deze gasvuren zijn aangepast aan het intensieve gebruik van de echte professional en zijn in meerdere modellen bij ons beschikbaar.

Professionele inductiekookplaten

Naast gasvuren kunt u ook bij ons terecht voor compacte inductiekookplaten met een doorlopend keramisch Schott Ceran oppervlak dat tegen een stootje kan.

Bent u ook op zoek naar bakkerijmachines, apparaten, inox meubilair, klein materieel, materieel voor chocoladebewerking, weegschalen of foormaterieel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Warmeluchtoven 10 platen (elektronisch)

Warmeluchtoven 10 platen (manueel)

Warmeluchtoven 4 platen

(manueel)

Microgolfoven

Gasvuur

Inductiekookplaat

achtergr1.jpg

Contact

De Smedt Bakkerijmachines is dé leverancier voor bakkerijbenodigdheden, bakkerijmachines, materiaal en apparaten voor bakkers, patissiers, chocolatiers en foorreizigers. Contacteer ons voor meer info!

achtergr1.jpg
bottom of page