Alle benodigdheden voor chocolatiers
De Smedt Bakkerijmachines heeft, naast een ruim assortiment bakkerijbenodigdheden en bakkerijmachines, alles in huis voor de ambachtelijke chocolatier voor de productie van chocolade, koekjes, pralines en andere chocoladeproducten. Chocolade vullen, smelten, snijden, schilferen, spuiten, … wij beschikken over al het nodige materieel voor chocoladebewerking volgens de regels van de kunst.
Pralinevormen en chocoladevormen
Het hele jaar door verdelen we chocoladevormen in meerdere modellen, met een vast assortiment en per thema, zoals de typische chocoladevormen met Pasen, Sinterklaas of Kerstmis. Onze pralinevormen in verschillende modellen kunnen tegen een stootje en verdragen hogere temperaturen. Het resultaat: een vlotte lossing van uw kwaliteitspralines in grote hoeveelheden op een snel tempo.
Chocolademachines
Chocolade vullen, snijden, smelten, De Smedt Bakkerijmachines selecteerde voor u meerdere modellen chocolademachines voor de verwerking van cacao en chocolade op basis van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid. Onze chocoladeschilfermachines transformeren chocoladeblokken om tot mooie chocoladeschilfers.
Ander materieel voor chocoladebewerking
Ander materieel waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn onder meer chocolade smeltbakken, enkele en dubbele pralinesnijders, koekjessnijders, doseertrechters en praline vergoudapparaatjes om uw chocoladecreaties vakkundig te vervaardigen en tot in de perfectie af te werken.
Chocoladeschilfermachine
Machines & toebehoren voor chocoladebewerking
Pralinesnijder enkel
Pralinesnijder dubbel
Koekjessnijder
Drageerketel
Doseertrechter
Pralinevormen
Praline Vergoudapparaatje
Chocoladesmeltbak 13L
Chocoladesmeltbak 21L
Deze figuren werden geselecteerd voor het ganse jaar
Deze figuren werden geselecteerd voor Kerstmis
Deze figuren werden geselecteerd voor Sinterklaas
Deze figuren werden geselecteerd voor Pasen