top of page
Alle benodigdheden voor chocolatiers

MATERIEEL VOOR CHOCOLADEBEWERKING

Van chocoladevormen tot pralinesnijders.

Alle benodigdheden voor chocolatiers

De Smedt Bakkerijmachines heeft, naast een ruim assortiment bakkerijbenodigdheden en bakkerijmachines, alles in huis voor de ambachtelijke chocolatier voor de productie van chocolade, koekjes, pralines en andere chocoladeproducten. Chocolade vullen, smelten, snijden, schilferen, spuiten, … wij beschikken over al het nodige materieel voor chocoladebewerking volgens de regels van de kunst.

verwerking van cacao en chocolade

Pralinevormen en chocoladevormen

Het hele jaar door verdelen we chocoladevormen in meerdere modellen, met een vast assortiment en per thema, zoals de typische chocoladevormen met Pasen, Sinterklaas of Kerstmis. Onze pralinevormen in verschillende modellen kunnen tegen een stootje en verdragen hogere temperaturen. Het resultaat: een vlotte lossing van uw kwaliteitspralines in grote hoeveelheden op een snel tempo.

Chocolademachines

Chocolade vullen, snijden, smelten, De Smedt Bakkerijmachines selecteerde voor u meerdere modellen chocolademachines voor de verwerking van cacao en chocolade op basis van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid. Onze chocoladeschilfermachines transformeren chocoladeblokken om tot mooie chocoladeschilfers.

Ander materieel voor chocoladebewerking

Ander materieel waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn onder meer chocolade smeltbakken, enkele en dubbele pralinesnijders, koekjessnijders, doseertrechters en praline vergoudapparaatjes om uw chocoladecreaties vakkundig te vervaardigen en tot in de perfectie af te werken.

chocoladebewerking

Chocoladeschilfermachine

Machines & toebehoren voor chocoladebewerking

Pralinesnijder enkel

Pralinesnijder dubbel

Koekjessnijder

Drageerketel

Doseertrechter

Pralinevormen

Praline Vergoudapparaatje

Chocoladesmeltbak 13L

Chocoladesmeltbak 21L

Deze figuren werden geselecteerd voor het ganse jaar

Deze figuren werden geselecteerd voor Kerstmis

Deze figuren werden geselecteerd voor Sinterklaas

Deze figuren werden geselecteerd voor Pasen

achtergr1.jpg

Contact

Meer weten over onze chocolademachines, chocoladevormen of ander materieel voor chocoladebewerking? Neem meteen contact met ons op!

achtergr1.jpg
bottom of page