top of page

BAKKERIJMACHINES VOOR DE BAKKER EN PATISSIER

De ideale hulp in uw werkplaats, van klopper-mengelaar en appelschilmachine tot slagroomblazer.

Allround professionele bakkerijmachines

Moeiteloos kloppen, mengen, schillen, vullen, uitrollen, … voor elke activiteit hebben wij de gepaste bakkerijmachine om u hierbij te helpen, gemaakt om extra lang mee te gaan. Zo bieden we klopper-mengelaars, bakplatenpoetsmachines en gereedschappenvaatwasmachines, appelschilmachines en koekenvullers of slagroomblazers en deeguitrolmachines voor banketbakkers en patissiers. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in bakkersovens, apparaten, inox meubilair, klein materieel en bakkersweegschalen.

Klopper-mengelaars

Efficiënt, degelijk, stil, stabiel, veelzijdig en productief: wat verwacht u nog meer van uw keukenhulp? De kloppers en mengelaars van Rego en Dito Sama maken het u snel, makkelijk en veilig om uw bereidingen te kneden, mengen of kloppen. Meerdere modellen zijn bij ons leverbaar met verschillende inhoud, een grote roestvrijstalen kuip en componenten van niet-roestend materiaal.

Klopper Mengelaar Dito Sama BE5

Klopper Mengelaar Dito Sama BE5

Klopper Mengelaar Dito Sama BE10

Klopper Mengelaar Dito Sama BE10

Klopper Mengelaar Dito Sama BE20

Klopper Mengelaar Dito Sama BE20

Klopper Mengelaar Dito Sama BE40

Klopper Mengelaar Dito Sama BE40

Klopper Mengelaar Dito Sama BE60

Klopper Mengelaar Dito Sama BE60

Klopper Mengelaar Rego PM60 Inox

Klopper Mengelaar Rego PM60 Inox

Klopper Mengelaar Rego SM40 Inox

Klopper Mengelaar Rego SM40 Inox

Klopper Mengelaar Rego SM40

Klopper Mengelaar Rego SM40

Kneder Dito Sama PSR50

Kneder Dito Sama PSR50

Bakplatenpoetsmachines

De bakplatenpoetsmachines van KD-Putz (beschikbaar in meerdere modellen) is geschikt voor het snel, efficiënt en optimaal reinigen en invetten van al uw bakplaten. Dankzij roestvrij staal, state-of-the-art materiaal en hoogwaardige componenten bieden we topkwaliteit.

Gereedschappenvaatwasmachines

Onze krachtige gereedschappenvaatwasmachines zijn beschikbaar in verschillende modellen met diverse functies, temperaturen en programma’s. Ze bieden hoge prestaties en doeltreffendheid om uw keukengerei krachtig, zuinig, perfect en hygiënisch schoon te wassen. Deze vaatwassers slagen erin om klein, middelgroot en groot vaatwerk op hoog niveau van een grondige en volledige wasbeurt te voorzien, met makkelijk te verwijderen filters voor een vlotte reiniging.

Allround professionele bakkerijmachines

Bakplatenpoetsmachine

Bakplatenpoetsmachine voor geperforeerde platen

Gereedschappenwasmachine

Appelschilmachines

Appels schillen en klokhuizen verwijderen is een arbeidsintensieve klus. Met een elektrische appelschilmachine is dit tijdrovend werkje zo gebeurd, met zelfs 70 tot 100 kg appels per uur! Een appelschilmachine helpt u bij het schillen, ontkernen en snijden in parten, blokjes of schijven van grote hoeveelheden appels. De dikte van de schil is aanpasbaar. We beschikken over verschillende apparaten.

Koekenvullers

Op zoek naar een vulmachine voor het precies doseren en injecteren van koeken? De Smedt Bakkerijmachines beschikt over manuele of elektrische koekenvullers om dit uit te voeren.

Slagroomblazers

In een wip van room naar opgeklopte room in hoge volumes met onze slagroomblazers voor slagroomtaarten of andere bereidingen met premium roomkwaliteit. Deze slagroommachine kan aangepast worden naar uw eisen.

Deeguitrolmachines

Wij beschikken over gebruiksvriendelijke deeguitrolmachines met automatische meelstrooier en oprolunit om blokken deeg te verwerken tot plakken of vellen op de gewenste dikte. Reken op een constant, efficiënt en maximaal resultaat, ook bij non-stop gebruik.

Slagroomblazers
pag3_deel1
Deeguitrolmachines

Appelschilmachine Kali

Appelschilmachine Eva2000

Appelschilmachine ASETM-E2

Appelschilmachine ASETSM

Koekenvuller manueel

Koekenvuller elektrisch

Slagroomblazer

Deeguitrolmachine Rollfix

Bakkerijmachines De Smedt

Contact

De juiste bakkerijmachines die een snel tempo en hoge volumes moeiteloos aankunnen? U vindt ze bij De Smedt Bakkerijmachines. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

achtergr1.jpg
bottom of page